100% biologisch
 
 
 
 

Ervaringen van Chefs

LANDGOED MORGENSTERN (Olivier van der Staal). Olivier is de meest duurzame Chef van Nederland. Hij kookt graag met de kristallen: je kan er perfect je gerechten mee afmaken, verrijken en garneren. Met de kristallen onderscheid je je en wordt de klant aangenaam verrast. Het is het puntje op de (culinaire) i om echt iets speciaals te maken, super!
 
  


RESTAURANT STADT STEVENSWAERT(Marcus Schmidt): de kristallen zijn voor mij het extra cachet om een gerecht perfect op smaak te maken. Spannend, fris en een aha effect. Bijzonder voor onze gasten. Ik gebruik de kristallen veel bij visgerechten, salades en desserts. Zie hier mijn recept van gesmoorde Livar spek met venkel kristallen!
 
  
 
 
CHOCOLATERIA JORDINO AMSTERDAM (Job Jordino): ik heb een heerlijke spuitganache gemaakt met enkele korreltjes van de basilicum kristallen, een gewaagde combinatie, maar ik moet zeggen ‘Goddelijk lekker'. Zie hier mijn recept.

 
 
DE VALE OUWE / LANDGOED RHEDEROORD (Eric van Veluwen): je hebt bijzonder weinig van de kristallen nodig. En ze verhouden zich het beste met subtiele gerechten. Met name groentes en visgerechten verrijkt ze bijzonder. Een aanrader!

  RESTAURANT IN DEN RUSTWAT ROTTERDAM (Marcel van Zomeren): ik ben erg blij met de kristallen, voorzichtig doseren is belangrijk. Ik gebruik de kristallen voor veel gerechten, onder andere in pesto’s, cocktails, muntthee en ijsblokjes. Super!

  


RESTAURANT FRIS HAARLEM (Lex en Sophia Gasseling): wij zijn verrast door de intensiviteit en puurheid van de smaken. Wij gebruiken de venkelkristallen op een zachtgegaarde zalm met dungesneden venkel. Op de zalm leggen wij voor het serveren een paar venkelkristallen en die geven een extra dimensie aan het gerecht. De kaneelkristallen gebruiken we in een dessert van Gieserwilderman stoofpeertjes met yoghurt, kaneel en karamelijs. De kaneelkristallen verwerken we in het stoofvocht van de peertjes en we leggen ze op het ijs, heerlijk! De kristallen bieden veel mogelijkheden en toepassingen.

 

TEA SOMMELIER & FOOD INSPIRATOR
(Kasia Vermaire): ik ben zeer tevreden over de kristallen. Ik gebruik ze voor verschillende recepten. Onder andere voor iced tea, water en fruit. Echt super!
 
     

Buiten Nederland koken o.a. de volgende Chefs in Frankrijk met de kristallen:

- Jean-Luc Rabanel van Rabanel
- Eric Briffard van George V
- Joseph Trotta (Franse kampioen cocktails maken)